B&B - Villa alegria

Homebase for discovering authentic Capevert 

Welkom bij onze andere B&B:

B&B Casa AlegriaDe Alegria Groep heeft ook B&B Casa Alegria (sinds maart 2021) met een eigen website:

 


B&B Casa Alegria is een B&B met 4 luxe suites en 2 (budget) kamers, die in de stijl van B&B Villa Alegria zijn ingericht. Het ontbijt, de service en het vakantiegevoel, is precies hetzelfde als bij grote zus "Villa Alegria". 

De twee villa's liggen 300 meter van elkaar verwijderd, in de wijk Ponta d'Atum.

B&B Casa Alegria beschikt over een zeer groot dakterras waar het ontbijt genuttigd kan worden of een heerlijke cocktail gedronken kan worden. Er is op de begane grond een ruime ontbijt zaal, een televisie-lounge en receptie (24 uur).

Alle kamers hebben een minibar op de kamer, welke dagelijks gevuld wordt met water, vruchtensappen en koekjes. Daarnaast heeft The Royal, The Queen, The Duke en The Duchess ook dagelijks aanvulling van wijn, bier en vers fruit op de kamer.

Kamers B&B Casa Alegria:

  • Suite The Royal: € 100,= per nacht voor 2 personen - een slaapkamer, een zitkamer, een zeer groot balkon, een eigen zeer ruime badkamer, televisie
  • Suite The Duke: € 80= per nacht voor 2 personen - een eigen badkamer, airconditioning, ruime betegelde patio voor de suite.
  • Suite The Duchess: € 80,= per nacht voor 2 personen - een eigen badkamer, airconditioning, ruime betegelde patio voor de suite.
  • Kamer The Prince: onze budgetkamer € 55,= per nacht voor 2 personen - een gedeelde badkamer (met kamer The Princess), op de eerste verdieping, met uitzicht op de binnenplaats.
  • kamer The Princess: onze budgetkamer € 55,= per nacht voor 2 personen - een gedeelde badkamer (met kamer The Prince), op de eerste verdieping, met uitzicht op de binnenplaats.
  • Familie Suite The Queen: € 95,= per nacht voor 2 personen/€ 125,= per nacht voor 3 personen/€ 150,= per nacht voor 4 personen - een Suite met 2 slaapkamers op de eerste verdieping van de nieuwbouw met eigen badkamer.

Genoemde prijzen zijn INCLUSIEF boekingskosten (€ 5,= per geboekte kamer), verplichte toeristenbelasting en milieuheffing (€ 2,50 per nacht, per persoon). 

Villa Alegria en Casa Alegria, 300 m. van elkaar verwijderd. Een klein stukje lopen, om op ons dakterras te genieten van een heerlijke cocktail bij zonsondergang. 
E-mailen
Instagram